Ansatte og kontaktlærere

Elevernes kontaktlærer fungerer som en slags klasselærer.

Det er kontaktlæreren, der tager imod sygemeldinger og anmodninger om fri fra skole. Det er kontaktlæreren, der følger op på elevens udvikling personligt som fagligt.

​​

Jensen, Christina

Skolesekretær

Tlf.: 55 70 10 54

kontor@naestvedfriskole.dk

Damkjær, Heidi

Administration

Tlf.: 55 70 10 54

kontor@naestvedfriskole.dk

Jeg er uddannet kontorassistent i Kriminalforsorgen i tidernes morgen, og har efterfølgende haft forskellige kontorjobs mv.

Jeg er tilflytter fra Kbh. og har i en længere periode også arbejdet i en SFO som pædagogmedhjælper. Jeg sidder nu oppe på kontoret sammen med Kim og har til opgave at bestille varer, betale regninger samt tage mig af forfaldne opgaver.

I min fritid holder jeg meget af at være i naturen og som vist på billedet har jeg tidligere været en aktiv lystfisker :0)​

Kenneth Svenstrup (KS)

Lærer

​Tlf.: 

kenneth@naestvedfriskole.com

Med udgangspunktet at man ikke altid skal gøre som man plejer, og der altid kan gøres plads til at tænke ud af boksen. Jeg tager del i blandt andet idrætsundervisningen og naturfagsundervisningen på skolen. Jeg skal derudover bringe endnu mere udeskole og friluftsliv ind i dagligdagen.

Jeg er stor fan af at idéudvikle og finde nye kreative løsninger, og har i kraft af min baggrund som blandt andet lærer, friluftsvejleder og tidligere ansættelse i efterskoleverdenen stor erfaring indenfor netop dette område.

Billede kommer snart...​​

Linder, Ole (OL)

Lærer

Tlf.: 50 74 25 64 / 50 74 25 64

ole.linder@naestvedfriskole.com

Efter at have været 16 år i det pulveriserende erhvervsliv tog jeg i 2008 springet fra at være salgschef til at søge nye udfordringer indenfor lærergerningen. Jeg specialiserede mig indenfor Matematik, Natur&Teknik og Fysik/Kemi, men er nu også interesseret i mange andre ting og fag. Sideløbende med min sidste uddannelse arbejdede jeg med undervisningen af elever indenfor ADHD og autismespektret.

Jeg nyder menneskers alsidigheder og nærer stor kærlighed til det anderledes og livets mange skæve vinkler.

Nygaard Blom, Mathilde (MN)

Pædagog

Tlf.: 20 21 19 98

mathilde@n-f-s.dk

Jeg hedder Mathilde, jeg er uddannet pædagog, friluftsvejleder og konfliktmægler. Jeg elsker friluftsliv. Det kan være alt fra kano, klatring, vandring til bål, snitte og rollespilsaktiviteter i vores dejlige have. Min primære funktion er at være på gulvet sammen med Thomas og Rikke. Det vil sige, at vi er tilgængelige for alle børn, forældre og kolleger, som har brug for os.

Jeg bor i Sorø med min dejlige mand og vores to skønne piger, og vi elsker at tage på eventyr.​

Povlsen, Thomas (TP)

Pædagog

Tlf.: 26 11 02 62

thomas@naestvedfriskole.com

Hej :-) 


Jeg hedder Thomas og uddannet pædagog fra skovtofte seminarium. Jeg er en rigtig tusind kunstner, der spænder vidt fra jonglering til guitar spil over sjove tegninger.

Jeg er til daglig makker med Mathilde i skolens SFO og at finde rundt om på skolen eller i kolossalen.

Kofoed, Camilla (CK)

Lærer

Tlf.: 26 21 35 71

camilla@naestvedfriskole.com

Hej. Jeg hedder Camilla og er ny på NFS.... ihvertfald den nyeste.

Jeg har i mange år arbejdet med unge med autisme på en specialskole i Næstved. Jeg er faldet pladask for Næstved Fri Skole, hvor der er højt til loftet og masser af god stemning. Jeg er lærer i Timeland, hvor jeg underviser i dansk, engelsk, historie, kristendomskundskab og matematik.

Min kæreste og jeg har tilsammen 4 skønne unger og min fritid bruger jeg på familien, venner, sport og masser af gode bøger.

Strandbygaard, Sanne (SS)

Tlf.: 25 72 00 65

Sanne tager sig af at præsentere skolen i forbindelse med rundvisninger. Hun er således den første person, de fleste nye forældre og elever møder, når de henvender sig til skolen.

Sanne fungerer som støtteperson for elever og familier og har i den forbindelse en del forældresamtaler. Hun har som ansvarsområde trivsel og skolens konfliktløsningssystem. Hun er idémager, løber sjældent tør for nye løsningsforslag, uanset hvad sagen drejer sig om. Sanne har været ansat siden 2001.

Kirsten

Lærer​

Tlf.: 

Jeg hedder Kirsten og er ny lærer på skolen pr.1/1-21. Jeg er 36 år gammel, uddannet violinist og senere hen lærer med linjefag i dansk og musik. Jeg bor i Fensmark, ikke ret langt fra skolen, med min mand og børn. Jeg glæder mig utrolig meget til at starte hos jer og ser frem til at lære skolen og jer alle at kende.

Von Bülow, Kim (KVB)

Skoleleder

Tlf.: 29 62 02 52

skoleleder@naestvedfriskole.com

Jeg hedder Kim og er skoleleder på Næstved Fri Skole.


Jeg er uddannet som skolelærer i tidernes morgen, og har undervist på ungdomsuddannelserne i en del forskellige fag. I de sidste 18 år har jeg været leder på forskellige uddannelsesinstitutioner (primært ungdomsuddannelser), og sidst har jeg været generalsekretær i en teater organisation. Derudover har jeg en master i læring og ledelse, og er certificeret coach. Jeg har skrevet flere bøger om design, teater, ledelse og improvisation.

I min fritid spiller jeg med i impro-comedy gruppen Det Hvide Snit! Vi har været igang i 33 år. Vi har sommerhus i Bisserup og det er jo næsten i nærheden!

Billede kommer snart...​​

Bresemann, Karen (KB)

Lærer

Tlf.: 31 60 62 94‬

karen@naestvedfriskole.com

Andersen, Steen (SA)

Lærer

Tlf.: 20 10 25 07

steen@naestvedfriskole.com

Jeg er oprindeligt uddannet klejnsmed, har arbejdet som lærer og leder på teknisk skole i Næstved i 18 år. Jeg har derefter uddannet mig til folkeskolelærer fra Haslev seminarium med dansk og musik som linjefag.

Jeg underviser i musik, dansk, tysk, historie, samfundsfag, og hvad der ellers er behov for på skolen. Jeg er gift med Karin og bor i Haslev.

Billede kommer snart...​​

Bentzen, Julia (JB)

Lærer

Tlf.: 29 88 22 27

julia@naestvedfriskole.com

Jeg underviser i engelsk og skaber et trygt læringsrum, hvor vi lytter til hinanden. Engelsk kan bruges til at åbne op for mange relevante og forskellige aspekter ved verden: litteratur, kunst, politik, filosofi, o.s.v., og min undervisning er kreativ og varieret. Jeg tager det også meget alvorligt, at vi har det sjovt, mens vi lærer! 


Sammen med Tonny og Steen er jeg kontaktlærer for bobler og balloner. 


Den første halvdel af mit liv boede jeg i Oregon på Vestkysten i USA. I 1999 flyttede jeg til Danmark og har siden taget en dansk læreruddannelse med linjefag i Engelsk, Billedkunst, Natur-Teknik. Jeg bor sammen med min mand, Martin (som er filosof), og vores fire børn i et lille stråtækt bindingsværkshus ved Tystrup sø. Mine tre døtre går på skolen. Når jeg har chancen, skriver jeg digte, maler, går ture og læser romaner. 


Ring endelig, hvis du har spørgsmål eller vil tale med mig.

Mettemarrie Wraa

Lærer

Tlf.: 60 20 43 09

Mettemarrie@naestvedfriskole.com

​Mit navn er Mettemarrie. Her på NFS er mit særlige engagement vores dejlige have, aktiviteter udenfor og rundt om i omegnen. “Den spiselige have” giver børnene førstehåndserfaring med at så, passe haven og høste, når den tid kommer. Kreative aktiviteter er også lige mig - for tiden udfolder jeg mest den side i forbindelse med udeaktiviteter, hvor vi er kreative med naturmaterialer og planter.

Jeg er primært tilknyttet Goplergruppen, hvor jeg blandt andet underviser i dansk. Hvordan verden og mennesker er ”skruet sammen” har altid haft min dybe interesse, så jeg breder mig gerne over fagområder som natur/teknologi, madkundskab, historie, religion og geografi, alt efter hvad der er behov for, og interesse for blandt børnene.

At møde børnene hver dag og være en del af det rige fællesskab, som vi har her på skolen, holder jeg umådelig meget af :-)

Rikke Larsen

Pædagog

Tlf.: 26 24 07 32

rikke@naestvedfriskole.com

Jeg hedder Rikke og er uddannet pædagogisk assistent i Næstved.

Oprindeligt kommer jeg fra Stevns, men er nu bosat her i Rislev med mine 2 piger og min mand.

Her på skolen er jeg en del af gulv/SFO teamet sammen med Thomas og Mathilde. I det omfang er der heldigvis massere af muligheder for at være kreativ og aktiv med børnene på mange forskellige måder, som jeg virkelig sætter pris på.

​​

En skole med demokratiske processer, og opmærksomhed på særlige behov hos den enkelte elev

Åbningstider og anden kontakt

Kontor ringetider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag:

8.15 – 14.30

Onsdag: 8.15 – 10.30

Skolens åbningstider:

Mandag til torsdag:

7:30 - 16:30

Fredag: 7:30 til 15:30

Næstved Fri Skole

Havrebjergvej 3

4700 Næstved

Rislev, Danmark - rutevejledning

Tlf.: 55 70 10 54

E-mail: kontor@naestvedfriskole.dk

​​CVR: 20995785